Kedvenc helyek

Megjelent a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosának önéletrajza

Michael Peter Balzary, vagy, ahogy a világ ismeri: Flea, a Red Hot Chili Peppers egyik alapító tagja, basszusgitár fenoménje és a rock and roll univerzum egyik legszerethetőbb figurája. LSD gyerekeknek című önéletrajzában maga írja meg szövevényes életét addig a pontig, amíg a Red Hot Chili Peppers-zel elindul a halhatatlanná válás útján.
Az LSD gyerekeknek nem egy szokványos sex & drugs & rock & roll botránykönyv, hanem egy érzékeny ember és művész őszinte, egyedi hangvételű, túláradó, összetéveszthetetlenül flea-s stílusban megírt memoárja fiatalkoráról, ami tele van kedves, szívbemarkoló, megindító, hihetetlen, bizarr és hajmeresztő történetekkel. Olyan, mint egy letehetetlen önterápiás napló, amit a páciens szíves hozzájárulásával most mindannyian elolvashatunk. 
 
„Egy romantikus kiskölök voltam, tele érzelmekkel, akit mélyen meg- érintett a könyvek fantáziavilága, a történetek tálalásának mesteri módja, és az, amit az élet az utcán kínált. És Hollywoodban elég sokat kínált. Már egészen tudatában voltam önmagamnak, de meg- magyarázhatatlan módon közben gyakran voltam szomorú, és kétségbeesve kerestem a bajtársakat, a szeretetet és a megértést. Simán készen álltam arra, hogy megőrüljek, csak azért, hogy bebizonyítsam, hogy érek valamit. Kiborítom a kispolgárokat, tehát vagyok.” 
 
A könyv bemutatóját augusztus 12-én este tartják Budapesten, a Nemdebárban, ahol beszélgetés, Flea/RHCP-kvízjáték és Czutor Zoltán akusztikus minikoncertje várja az érdeklődőket.
 
Fordította: Pritz Péter 
Formátum: füles, kartonált 
276 oldal, 4299 Ft  
2020.07.20
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.