Tenorsztárok koncertfilmjei az Urániában

Különleges programot kínál az Uránia Nemzeti Filmszínház két bemutatója: július 24-én Jonas Kaufmann Az én Bécsem című új koncertfilmje látható a Wiener Konzerthausból, július 25-én pedig Plácido Domingo évforduló gálaelőadása, amelyet a festői szépségű Veronai Arénában rögzítettek.
Napjaink legnagyobb tenor világsztárja, Jonas Kaufmann Az én Bécsem című új koncertfilmjében visszatér a keringő és az operett szülővárosába, hogy személyesen rója le tiszteletét a pezsgő kulturális életéről ismert város előtt. A patinás Wiener Konzerthaus-ban 2019 októberében rögzített gálakoncerten olyan ismert zeneszerzők örökzöld dallamai csendülnek fel, mint Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, valamint számos további, Bécs városa által inspirált zenemű.   
A koncertfilm július 24-én pénteken 19:30-kor látható az Urániában.  
 

 
Öt évtizedet átívelő fantasztikus karrier, több mint 150 színpadi szerep, 11 Grammy-díj és ikonikussá vált koncertek a Három Tenor tagjaként: Plácido Domingo hangja a mai napig ámulatba ejti a közönséget hihetetlen erejével. 2019. augusztusában egyetlen különleges este erejéig Domingo visszatért a lenyűgöző Veronai Arénába, ahol a debütálásának ötvenedik évfordulója alkalmából rendezett gálaesten pályafutásának legkiválóbb szerepeit idézte meg. A festői szépségű helyszínen teljes díszlettel előadott részletek csendültek fel a Macbeth, a Nabucco és a Simon Boccanegra operákból.
 
Az előadásról készült közel háromórás koncertfilmet július 25-én 18:30-kor vetítik az Uránia dísztermében. 
 

 
2020.07.22
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.