Eleven alkotások címmel indít programsorozatot júliusban a MANK

Táncművészeti és mozdulatszínházi produkciókkal indít új kezdeményezést a MANK. Az Eleven alkotások című programsorozat júliustól a MANK kiállításaihoz és összművészeti programjaihoz kapcsolódóan kínál tánc- és képzőművészeti programokat.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Július 26-án 18 órától a Willany Leó Improvizációs Táncszínház Az önmagunkkal sakkozás kockázata című előadását láthatjuk a Szentendrei Régi Művésztelepen. 
A produkciót megelőzően 17 órától a Művészet és játék című kiállításon Jakab Borbála Róza, Kádár Emese és Szabó Kristóf – KristófLab kiállító művészek vezetik körbe a látogatókat a művésztelep szomszédságában található MANK Galériában, ahol saját műtárgyaik mellett a kiállításon szereplő alkotásokról osztanak meg izgalmas részleteket az érdeklődőkkel. 
 
Augusztus 9-én 17 órakor kezdődik a Góbi Rita Társulat: Perdül című előadása az ÚjMűhely Galériában, majd a Csodakamra – A dolgok rendje című kortársékszer-kiállításon Roskó Mária iparművész, a kiállítás kurátora tart finisszázzsal összekötött tárlatvezetést az ÚjMűhely Galériában. 
 
Augusztus 29-án 18 órától a Rebirth – mozdulatszínházi produkció vonul végig Szentendre utcáin az ÚjMűhely Galéria elől a MANK Galériába. 
 
Szeptember 2-án 18 órakor a MANK Galériában látható a Világjárók / Globetrotters – Kisbakonyi Anett és Kisbakonyi Edmond testvérprodukciója, ami Erős Apolka Találkozás című kiállításmegnyitója keretén belül lesz látható. A tárlat 2020. szeptember 2-ától 27-ig látható a MANK Galériában. 
 
A sorozat programjain való részvétel ingyenes, de a kozonseg@alkotomuveszet.hu címen keresztül regisztrációhoz kötött.
2020.07.25
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.