Családias hangulattal vár az Organix Fesztivál

A minifesztivál közönsége amellett, hogy betekintést kap a természetközeli életmódba, összművészeti és kulturális programokon, koncerteken is részt vehet. Nem mellesleg pedig saját tányért kell vinni a csupa vegán kajához. Végre egy tényleg hulladékmentes fesztivál!
Az augusztus 20. és 23. között Dombfalván megrendezett Organix Fesztivál szervezőinek nem titkolt célja a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése. Tábori hangulatba oltott fesztivál készül, ahol mindennap közös étkezésekkel kovácsolják össze a társaságot.
 
A fesztivál további célkitűzése még az alkotás és a környezettudatos életmód népszerűsítése. Ezért az Organix Fesztivál ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, azaz törekszik minél kevesebb hulladékot termelni. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használhatnak. A fesztiváldekoráció  pedig javarészt újrahasznosított, ökotudatos vagy lebomló alapanyagokból, tárgyakból készült.
 
A zenei fellépők között lesz többek között a Földi Vera Trió, Sajba, Igazigaz, Vanmocselló, GranCanada, Tosoda Projekt és a Flying Monkeys. Az Organix Fesztivál a Dombfalva és a Vad Art közös projektje, emellett a civil, nonprofit Játszoda Egyesület támogatói eseménye is. A Vad Art kapcsolódási pont a nagyvárosi alkotói és látogatói közösség felé, míg Dombfalva a programok szellemiségét és helyszínét biztosítja a fesztiválnak. 
 
A létszámot a szervezőkkel együtt is max. 100-150 főre korlátozták.
 
2020.08.03
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.