HIGHLIGHTS – kiállítás nyílik Budapest streetfotósainak legjobb képeiből

A Budapest Street Photography Collective (BPSPC) tizenkét tagjának fotóiból nyílik kiállítás a Mammuttetőn, a tetőkert mozijában pedig a róluk készült kisfilmet lehet megnézni, további sok-sok fotográfiával.
Budapest streetfotós kollektívája, a BPSPC augusztus 15-én rooftop kiállításon mutatkozik be személyesen is. A korábban külön-külön alkotó utcafotósok tavaly novemberben álltak össze csapattá, elnevezésükkel is követve a nemzetközi „SPC" trendet. A 12 tagnak különböző a stílusa, de közös a célja: elfogadtatni és elismertetni a művészi utcafotó nagy múltú és gazdag műfaját itthon is.
 
Képeik eddig csak közösségi felületeken voltak megtekinthetők, most viszont megmutatják őket a város fölött lebegő tetőteraszon is. A kiállított fotók mellett a Budapest Rooftop Cinema Mammut Tető mozijában debütál majd a róluk szóló kisfilm:
 

 
A film után további képeket vetítenek a BPSPC tagjaitól. Lesz finom nyáreste, koccintás, a lemezeket Marwell pörgeti és persze az alkotókkal is lehet találkozni. A kiállítást Marosi Viktor nyitja meg. 
 
A szervezők a filmet és az utána következő slideshow-t az este folyamán félóránként levetítik, ezzel elkerülendő a nagy tömörülést. A képek a megnyitó után is megtekinthetőek lesznek a Mammuttető nyitvatartási idejében.
 
Megnyitó: Augusztus 15., 19:30 
 
2020.08.07
|
(12 kép)


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.