Megtartják a 7. Tűfokán fesztivált

Egy különleges faluban, Garábon megint lesz Tűfokán fesztivál, ahol a koncerteken kívül többek között színházi és zenei műhelyekkel, kirándulásokkal, önismereti diszkóval, élő szerepjátékkal vagy akár robotépítő szakkörrel múlathatja az időt az úri közönség.
Az Augusztus 18. és 22. között a Nógrád megyei Garábon megrendezett Tűfokán szervezői zenével, tánccal, színházzal, vagyis a kultúra segítségével kívánnak olyan fókuszt adni, ahol a befogadó nyugodtan tud önmagához és a világhoz kapcsolódni. 
 
A fesztivál zenei kínálatában szerepel a Müller Péter Sziámi AndFriends, az Iparkutya, a Dorota, a titokzatostelepesek, a Kampec Dolores, a Sauropoda Trió, David Maranha–Sőrés Zsolt, a Pörkölt Projekt, a Sajnosbatár, a FUNKorporation, a Nunki Bay Starship, a Quartett és a Korai Electric Ambient.
 
Az Egykutya című színházi előadás és az Akusztikus Csalódás táncszínházi előadása mellett Horváth Brigitta Butoh mozgásműhellyel, Sebő Ferenc színházi improvizációval, Sőrés Zsolt pedig zenei műhellyel érkezik, de különleges hangséta, élő szerepjáték, önismereti diszkó és persze meditáció is vár a látogatókra.
 
 
 
2020.08.07
|


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.