Egy héten belül öt magyar kézilabdás topcsapat párharca a Sport1-en

Már a Bajnokok Ligája szeptemberi rajtja előtt láthatjuk a kézilabda BL négy magyar résztvevőjét, valamint a női EHF-kupa címvédőjét a Sport1-en!
A felkészülési mérkőzések sora a MOL-Pick Szeged-Orosháza találkozóval kezdődik augusztus 15-én (16:45-ös adáskezdés), majd augusztus 20-án az FTC-Rail Cargo Hungaria-Szombathely (15:45-ös adáskezdés) folytatódik.
A következő nap, augusztus 21-én egy tulajdonképpeni európai Szuperkupa-mérkőzés sugárzása lesz Győrből (adáskezdés: 15:30), ahol a Győri Audi ETO KC-Siófok meccset láthatjuk, majd a Telekom Veszprém-Kielce összecsapása jön a Veszprém Arénából (adáskezdés: 17:45).
 
Augusztus 25-én pedig az Audi-arénban két magyar kupacsapat, a Győri Audi ETO és a Vác feszül egymásnak (adáskezdés: 16:45), majd augusztus 28-án jön a MOL-Pick Szeged-PPD Zagreb felkészülési találkozó (adáskezdés: 16:45).
 
De élőben nézhetjük majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának bemutatkozását is a nemzetközi kupaporondon, az European Handball League selejtezőjének első fordulójában, méghozzá az északmacedón Butel Szkopje ellen. Itt a csapatok és az EHF illetékesei még egyeztetnek egymással az időpont és a helyszín ügyében.
2020.08.13
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.