Kijött a Halál a Níluson előzetese

Kenneth Branagh a Gyilkosság az Orient Expresszen után újabb Agatha Christie-krimit forgatott. A Halál a Níluson hajóútján újra ő alakítja a belga detektívet.
Kenneth Branagh a Gyilkosság az Orient Expresszen fárasztó vonatútja után három évvel hajóra száll: Poirot-nak ugyanis ezúttal egy nílusi hajóúton kell nyomoznia a különös és persze felettébb gyanús utasok között. Hiszen a gyilkosságra bárkinek lehetett indoka, ugyanakkor látszólag mindenkinek van alibije.    

 
A Poirot-t alakító és a filmet rendező Kenneth Branagh mellett a sztárparádét Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Rose Leslie, Jennifer Saunders és Russell Brand garantálja.  
 
Agatha Christie regényének ez a harmadik filmes feldolgozása. 1978-ban Peter Ustinovval készült egy film, amelyben Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, George Kennedy és David Niven szerepelt, 2004-ben pedig a híres Poirot-tévésorozatban dolgozták fel David Suchet főszereplésével.  
 
A Halál a Níluson bemutatója október 23-án lesz.  
2020.08.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.