Óriási nézettsége volt Amerikában a Yellowstone harmadik évadának

5.2 millióan voltak kíváncsiak vasárnap a Yellowstone évadzáró epizódjára a Paramont Networkön, egymillióval többen, mint az évad első részére, így idén eddig ez lett a legnézettebb kábeltévés sorozat.
A Kevin Costner főszereplésével futó Yellowstone című sorozat a Dutton család életébe nyújt betekintést. A Duttonok birtokolják a legnagyobb összefüggő földterületet Amerikában, és a családfő (Kevin Costner) legfőbb célja, hogy egyben tartsa a családi vállalkozást. A többfelől érkező fenyegetés azonban megnehezíti a mindennapjaikat: az ingatlanbefektetőkkel, az őslakosokkal és a korrupt politikusokkal is fel kell venniük a harcot.  
 
A Yellowstone a Paramont Network és a 101 Studios koprodukciójában készült, executive producerei többek között John Linson, Taylor Sheridan és Kevin Costner voltak.
Kevin Costner mellet a sorozatban Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards és Gil Birmingham szerepel. 
 
A Yellowstone nézettsége töretlen, sőt egyre emelkedik, a Paramount Network így a negyedik évadot is elkészíti.
2020.08.25
|


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.