Kate Winslet és Saoirse Ronan fosszíliák után kutatva egymásba szeret

Már látható az előzetese Francis Lee Ammonite című filmjének, amelyben Kate Winslet egy paleontológust játszik, aki beleszeret a gondjaira bízott, „melankóliában” szenvedő nőbe. A filmet a Torontói Filmfesztiválon mutatják be szeptemberben.
Az 1800-as években Angliában játszódó filmben Kate Winslet Mary Anning paleontológust alakítja, aki fosszíliákat keres az ország déli tengerpartján. Fontos geológiai felfedezésekkel a háta mögött, most egyszerű maradványokat gyűjt turistáknak, hogy azok árából fenntartsa magát és beteges anyját. Egyszer egy gazdag férfi érkezik hozzá, hogy megkérje, vegye maga mellé a feleségét, Charlotte Murchisont (Saoirse Ronan), aki melankóliában szenved. A férfi annyit fizet, hogy ajánlatát nem lehet visszautasítani, így Mary új tanoncot kap, bár olyat, aki nem szereti a vizet. Tekintettel Mary és Charlotte eltérő társadalmi helyzetére és habitusára, kezdetben nem jönnek ki jól egymással, ám később erős és szenvedélyes kötelék alakul ki közöttük, ami arra készteti őket, hogy elfogadják kapcsolatuk valódi természetét. 
 

 
A filmet eredetileg a Cannes-i és a Telluride fesztiválon akarták bemutatni, ám a koronavírus miatt a Torontói Filmfesztiválon fog debütálni. 
2020.08.26
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
13
K
14
Sze
15
Cs
16
P
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.