Újra összegyűlnek a közösségi vásárok a Piacok Napjára

Budapest, Erzsébet tér, szeptember 13.
Ismét lesz Budapesten Piacok Napja, a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepe. Ilyenkor több piac árusai egyszerre egy helyen kínálják a portékáikat nagy választékban.

Linkek

A Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a Piacok Napját, ahol a jó hangulatú, színes kavalkádban, minden korosztály ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat, sőt a változatos, sokszínű vásáron túl még számos kiegészítő program és élőzene is várni fogja a gyermekeket és felnőtteket.  
 
Mindent meg lehet majd találni, ami design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől! 
 
A  szervezők egyik célja a Piacok Napján a hazai termékek iránti megbecsülést továbberősíteni, és lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő-, alkotómunkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!
A másik fő cél a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése és kínálatuk integrálása a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.
 
FONTOS! A szervezők mindannyiunk érdekében fokozott figyelmet fordítanak az egészségügyi védekezésre! Az erre vonatkozó szabályokat a vásárt megelőzően fogják közzé tenni az aktuális rendeletekhez igazodva. 
 
Az esemény család-, gyermek- és kutyabarát, a belépés ingyenes! 
 
2020.08.27
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.