Gül Baba Rózsa Napok

Budapest, Gül Baba Kulturális Központ és Kiállítóhely, szeptember 4 - 6.
A kulturális programsorozat fókuszában a török kávékultúra, az erről szóló időszaki tárlat megnyitója, valamint kézműves foglalkozások és koncertek állnak.
A Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány Rózsa Napok címmel rendez kulturális programsorozatot, amely szeptember 4-én, pénteken 17 órakkor Arif Erdem Ocak koncertjével veszi kezdetét.
 
Szeptember 5-én részt vehetünk egy festészeti workshopon, török misztikus koncerten, az Egy Findzsányi Történelem – A kávé útja Magyarországra című kiállítás megnyitóján és tárlatvezetésen, valamint vezetett sétán a Türbében és közvetlen környezetében. Ezenkívül egész nap autentikus környezetben találkozhatunk történelmi kalandjátékokkal, miniatúra festőműhellyel, kulturális foglalkozásokkal. De lesz arcfestés és csillámtetoválás is.
 
Szeptember 6-án is vár a festészeti workshop, a török misztikus koncert és a vezetett séta, de lesz gyermekrajzkiállítás-megnyitó is, valamint a Kaláka együttes koncertjét is meghallgathatjuk. Vasárnap is várnak egész nap a történelmi kalandjátékok, a miniatúra festőműhely, az arcfestés, a csillámtetoválás és a kulturális foglalkozások.
A rendezvény 17 órakkor az Örökifjú Zenebarátok Kórusának zárókoncertjével fejeződik be.
 
Az eseményekre való belépés ingyenes. 
 
A vírushelyzet miatt az események korlátozott létszámban látogathatók. 
Zárt térben a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező!  
 
2020.08.28
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.