Kedvenc helyek

Eagle-Eye Cherry feat. Neneh Cherry: Long Way Around

olvasói
(0)
(Polydor/Universal)

Neneh Cherry féltestvére, a gitáros-énekes Eagle-Eye bajusza ellenére is popsztár tudott lenni, mivel szimpatikus figurájához szimpatikus slágerei is voltak (Save Tonight, Falling In Love Again, Are You Still Having Fun?).


Második albumára felvett egy duettet híres nővérkéjével is, ezt másolták ki most kislemezre. Az ilyen sztárduett akár harsány kommersz is lehetett volna, de nem: a Cherry családban nem így gondolkoznak. Ez egy nagyon kedves kis dal, nem a legslágeresebb fajtából való, de érezhető, hogy a testvérpár igazán jól érezte magát a felvételek közben, és ez a lényeg. A maxin a dal két remixe is szerepel, az egyik egy döngölős klubverzió, a másik viszont a bristoli Rae & Christian duó műve, egy komótos lüktetésű, jó kedélyű, szájharmonikával színezett verzió.

8/10
Déri Zsolt
2000.10.31
|


Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.