Kedvenc helyek

Persona Non Grata: System Of Logic

olvasói
(0)

(szerzői/Trottel)

A Tibicsoki kazetta (1997) és a Takarmány című album (1998) révén némi ismertségre szert tett, dzsesszpunkos alapállású szigetvári együttes új maxiján három instrumentális darab, illetve egy remix szerepel.


A példaképei között a Trottelt érezhetően fő helyen számon tartó, de annál egy fokkal játékosabb kvartett 5-7 perces számokat vezet elő, ahol leginkább a harsona viszi a prímet, ének legfeljebb gajdolás szinten kerül elő vagy hangmintaként (a Green Grass című számban az ABBA-féle Money, Money, Money és a Tom Jones-féle Green Green Grass Of Home motívuma szűrődnek elő). A három markáns saját darab után a korongon egy drum'n'bass-elemekkel felturbózott remix is helyet kapott, melyet a karistoló gitárokon zakatoló Minimal című számból készített a pécsi Cas!o Samples (melynek neve már ismerős lehet a magyar hallgatóknak, hiszen a KISPÁLraMIX albumon és az Ákos-féle remixpályázat győztesei között egyaránt szerepelt).

7/10
Déri Zsolt
2000.11.28
|


Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.