Kedvenc helyek

Babybird: Bugged

olvasói
2/10 (1)
(Echo/Roadrunner/Record Express)

Stephen Jonest nem szabad összetéveszteni Steven Jonesszal, a Sex Pistols gitárosával. Valószínűleg ő sem akarja, talán ezért is vette fel a Baby Bird művésznevet. Sheffieldi hősünk a nyolvanas évek vége óta készítgette barkácsfelvételeit, melyeket azonban csak 1995-től kezdett megjelentetni magánkiadású albumain - viszont másfél év alatt kiadott ötöt!


A kultikus előadó státuszából aztán 1996-ban lépett a poplistákra You're Gorgeous című megaslágerével, de ekkor már igazi zenekarral rögzítette dalait, s hogy azokat megkülönböztesse szóló barkácsmunkáitól, az egybeírt Babybird nevet használta hozzájuk. A vadiúj Bugged a harmadik Babybird-album, és méltó az áttörést hozó 1996-os Ugly Beautifulhoz, nem annyira borús, mint a '98-as There's Something Going On volt: intelligens és játékos hangszerelés, kissé Bonót idéző, ám szimpatikus és karakteres énekhang, gunyoros szövegek, és ami a lényeg: lenyűgöző, perfekt popdalok. Ez az ember egy istenadta tehetség!
9/10
Déri Zsolt
2000.07.31
|


Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.