Kedvenc helyek

Anastacia: Not That Kind

olvasói
(0)
(Epic/Sony)

Egy harminc körüli fehér nő óriási fekete hanggal, első lemez, hosszú tanulóidő. Anastacia Newkirk szinte a show-bizniszbe született bele - szülei is énekeltek -, már a nyolcvanas évek végén már klubokban, MTV-s műsorokban meg klipekben táncolt, de énekesnői képességeire csak 1998-ban, egy MTV-s tehetségkutató alkalmával csodálkozhatott rá a világ.


A több éves kemény felkészülési időszak meg is látszik ezen az soulos, funkos, R&B-s és pop/rockos elemeket vegyítő albumon, mely az utóbbi idők egyik legerősebb bemutatkozása a kommersz énekesnők mezőnyében. Főleg az olyan dögös táncdalok állnak jól neki, mint az I'm Outta Love, a Love Is Alive, a Not That Kind vagy a Made For Lovin' You, melyek bármelyik bulin biztos befutók (az érzelgősebb számokat meg az AOR - felnőttrock - kategóriába tartozó darabokat inkább ugorjuk át). A záró Same Old Story első két sorát az Old Man című 1972-es Neil Young-dalból lopták, de nem haragszom érte.
a dögös táncdalok: 8/10
a többi: 6/10
Déri Zsolt
2000.09.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.