Kedvenc helyek

U2: Stuck In A Moment You Can't Get Out Of

olvasói
(0)
(Island/Universal)

Az All That You Can't Leave Behind című U2-albumról kimásolt második kislemez jellemzi legjobban az ír sztárzenekar aktuális hangulatát, soulos hangvételét.


A Stuck In The Moment You Can't Get Out Of tulajdonképpen egy soul dal, jól áll a visszafogott, nyugodt fázisba lépett zenekarnak. "Nem félek már semmitől ezen a világon / Nem vághatsz hozzám semmit, amit korábban már ne halottam volna / Csak egy tisztességes dallamot próbálok találni / Egy dalt, amit saját magam társaságában énekelhetek" - kezdi Bono, majd hasonló lelkierőt és tartást ajánl mindenkinek.A két változatban megjelent maxi CD1-es verzióján a Big Girls Are Best című új szám, valamint az előző kislemezdal, a Beautiful Day remixe jelenti a bónuszt, míg a CD2-n a Beautiful Day és a New York remek koncertfelvétele (ez utóbbiban Bono viccből "midwife crisis"-t énekel "mid life crisis" helyett).

8/10

www.u2.com
Déri Zsolt
2001.02.08
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.