Kedvenc helyek

2Pac: Until The End Of Time

olvasói
(0)
(Death Row/Interscope/Universal)

A lassan öt éve halott nyugati-parti rapsztár irdatlan mennyiségű kiadatlan felvételt hagyott maga után, aminek - a keményvonalas rajongókon kívül - valószínűleg a kiadóját, a Death Row-t vezető Suge Knight és 2 Pac anyukája, Afani Shakur örül a legjobban, de tegyük félre a rossz májat, nézzük a tényeket: 2Pac a rap egyik meghatározó alakja (volt?), és új maxija van piacon!


Megmondom nyíltan: nem érdemes rá pénzt kiadni, három szám az egész, ráadásul mind rajta van az utolsó még életében tervezett, de már csak halála után megjelent - Makaveli néven jegyzett - lemez idejéből származó stúdiófelvételeket dokumentáló két dupla-CD-s gyűjtemény közül az elsőn, a kislemezzel azonos című Until The End Of Time-on (a másik dupla CD is még idén várható). A címadó dal - a Bruce Hornsby érzelmes zongorájára húzott legutóbbi posztumusz 2Pac-sláger után - ismét egy nyolcvanas évekbeli nyálas fehér amerikai AOR-siker, a Mr. Mister-féle Broken Wings alapjain ringatózik a megszokott G-funk modorban, a remixverzió alig tér el az eredetitől, de a harmadik szám fejvakarásra késztetett: a borítón ugyanis az a címe, hogy Thug N U Thug N Me Remix, viszont egyáltalán nem emlékeztetett a dupla lemezen egyik verzióra sem. Némi lézerfény-ugráltatás után kiderült, hogy a Lil' Homies című szám az. Lám-lám a profik is követnek el bakikat.

csak 2Pac miatt: 5/10

www.2paclegacy.com
Dömötör Endre
2001.05.31
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.