Kedvenc helyek

Backyard Babies: Brand New Hate

olvasói
(0)
(BMG)

Svédország egyik legnépszerűbb rockbandája, a Backyard Babies a Brand New Hate maxin igen hatásos ízelítőt ad Making Enemies Is Good című harmadik albumából.
A Backyard Babies igazából nem újszülött zenekar, legkorábbi felállása még 1987-ből datálódik, 1991 óta jelentetnek meg lemezeket, első albumukat 1994-ben adták ki. Kezdeti punkjukat mára - nem igazán eredeti, de - igen slágeres power poppá alakították, leginkább talán a Terrorvision együtteshez (lásd: Good To Go) hasonlíthatnánk őket.

"Ellenségeket szerezni jó" - ismételgeti többször Nicke Borg énekes új albumuk címadó sorát a lelkes és sodró Brand New Hate-ben ("nem kell a hamis barátságod, sem a szilikonszimpátiád, lett egy vadiúj ellenséged, baszd meg"), de a két - csak itt szereplő - bónuszdal, a P.O.P ("mindig lesz valaki, aki etetni fogja a Frankensteinemet") és a By The Phone ("lógok a telefonon, a barátaim mind magamra hagytak") is hatásos, feszes darab, semmi üresjárat. Három szám, 8 és fél perc.

7/10

www.backyardbabies.com
Déri Zsolt
2001.05.30
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.