Kedvenc helyek

Marilyn Manson: The Nobodies

olvasói
(0)
(Nothing/Interscope/Universal)

Amerika kedvenc rémembere, Marilyn Manson a Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) albumról a Disposable Teens és a The Fight Song után újabb dalt másolt kislemezre (plusz mutatóba koncertfelvételeket az idei turnéról).
"Senkik vagyunk / valakik akarunk lenni / csak akkor tudják meg, kik is vagyunk / ha már meghaltunk" - szól a refrén, a vége felé az ordítozós részben meg arról esik szó, hogy amikor a múltkoriban gyerekek haltak meg, és ment a nagy imádkozás meg fröcsögés, az milyen jót tett a nézettségi adatoknak. A csemballóhangokkal indító The Nobodies tehát újabb gúnydal az álszent, erőszak- és tévémániás Amerika elleni fellazításhoz. Nem a leghatásosabb, de van hangulata.

A maxin a dal meghallgatható élő verzióban is (nincs igazán számottevő különbség), és ugyanarról a denveri stadionkoncertről szerepel egy másik dal is (The Death Song), melynek bevezetéseként Manson az ellene lázító (a koncert előtt odakinn tüntető) vallási csoportok ellen lázít, majd felolvas néhány erőszakos részt a Bibliából és megkérdi a fiatalságot: "na, ki van károsabb hatással, Isten vagy Marilyn Manson?"

8/10


www.marilynmanson.com

www.nothingrecords.com
Déri Zsolt
2001.09.17
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.