Sikoly 3

Scream 3. színes amerikai feliratos horrorfilm 118 perc 2000
Döfések, szúrások, metszések és böködések. A görbe kések mesterei ismét támadásba lendülnek. A legendás horror-sorozat alkotói ezúttal Hollywoodot sem kímélik.
Aki látott már akár egy Wes Craven-filmet is, jól tudja, hogy ez a pasi ugyanazt kínálja a nézőnek, amit a nagy politikusok a népnek: vért, könnyeket és hideg verejtéket. No meg egy kis velőtrázó kacagást. Aki látott már akár egy részt is a Sikoly-trilógiából, jól tudja, hogy mire számíthat: folyamatos meglepetésekre, eszement káoszra, agyoncsavart fordulatokra, hideglelős tréfákra és koporsóhumorra. Wes Craven és forgatókönyvírója, Kevin Williamson (aki ebbe a részbe már nem szállt be) valamit telibetrafáltak úgy négy évvel ezelőtt. A Sikoly 1, 2, 3 az ezredvégi borzongató és vérfröcskölő horrorkomédia-hullám éllovasa, s egyben az elmúlt évtizedek döfködős-sikongatós filmjeinek őrült, parodisztikus összefoglalása.A trilógia harmadik részének forgatását páratlan titkolózás előzte meg: a forgatókönyvet a hírek szerint először piros papírra nyomtatták ki, hogy ne lehessen fénymásolni, másodszor alaposan átírták, így aztán a forgatás kezdetén senki sem tudta, épp melyik verzió van érvényben. Mindez persze tökéletesen illik a filmhez. A Sikoly 3 ugyanis végletekig viszi az előző részek utalgatós, műhelyvicceket eregető szellemét, lévén Hollywood kellős közepén játszódik. Két évvel az átkozott woodsborro-i mészárlás-sorozat után ugyanis egy stúdióban már forgatják a Döfés 3 című filmet, amely mindenki bájos áldozatának, Sidney Prescottnak a történetét meséli tovább. Maga a főszereplő azonban ekkor a világtól (és Los Angelestől) elvonultan, álnéven él egy erdőben. A sorsát persze most sem kerülheti el...

A Sikoly 3, ha lehet, még jobban összekuszálja a szálakat. Feltűnnek a korábbi részek jól ismert szereplői (már akik még életben vannak közülük), és egyre szűkülő körben találgatják, ki is lehet a pengék titokzatos ura?

A Sikoly-mániákusoknak tehát csak annyit ígérhetünk, mint bárki másnak: mindeki megkapja a magáét a pénzéért: vért, verejtéket és könnyeket.
gorcsev
2001.01.01
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.