Kedvenc helyek

U2: Walk On

olvasói
(0)
(Island/Universal)

Akárcsak a Daft Punk, a U2 is az albumon szereplő sorrendben másolja ki a kislmezedalokat aktuális albumáról: a Beautiful Day, a Stuck In A Moment... és az Elevation után most a Walk On a soros.

Linkek

U2


Kapcsolódó cikkek


Az album címadó sorát is tartalmazó Walk On ajánlása egy 1989 óta házi őrizetben tartott burmai aktivistának, Aung San Suu Kyinek szól (a klipben az övé az az arckép Bono pólóján). Egy felemelő himnusz a szeretet nélkülözhetetlenségéről, zeneileg tipikus U2, a gitár kissé az Until The End Of The Worldre emlékeztet, de az ének soulosabb.

A maxi két változatban kapható: a kék borítóson hallható a dal kislemezverziója (mely zongorával nyit, viszont hiányzik belőle a bevezető monológ), a Stuck In A Moment... egy bécsi stúdióban rögzített akusztikus gitáros verziója, továbbá ez utóbbi szám videoklipje, míg a piros borítóson a Walk On videokliphez szabott verziója, illetve két koncertfelvétel a nyári turnéról, az istenes szavalattal nyitott Where The Streets Has Have No Name és az egy szál akusztikus gitáros Stay (Faraway So Close!).

8/10
Déri Zsolt
2001.11.13
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.