Kedvenc helyek

Madonna: GHV2 - Greatest Hits Volume 2

olvasói
(0)
(Maverick/Warner)

Az idei karácsonyi piacon a szokásosnál is több "besztof" nyüzsög, de a legnagyobb sikerre Madonna érett korszakát szemléző válogatáslemez tarthat számot.


A címbeli "második rész" kitétel arra utal, hogy 1990-ben már volt egy slágerválogatása The Immaculate Collection címmel. Azon már volt egy szám (a két bónuszdal egyike, a Lenny Kravitz szerezte hiphopos alapú Justify My Love), amelyik már előre vetítette a későbbi minőségi ugrást, ami aztán az 1994-es Bedtime Stories album néhány számával (Secret, Human Nature vagy a Björk által írt címadó dal), majd pedig a teljes Ray Of Light albummal (1998) valósult meg. Az új válogatás az utóbbi tíz év terméséből viszonylag jól válogat a Deeper And Deepertől a Music album slágereig, bár a Don't Cry For Me Argentina, a Take A Bow esetleg a The Power Of Good-bye mellőzhető lett volna, viszont kimaradt a Rain (ez ugyan rajta volt az 1995-ben megjelent Something To Remember című balladagyűjteményen) a Nothing Really Matters, sőt az American Pie feldolgozás is. Az igazi hiány azonban az, hogy a korábbi válogatásokkal szemben (és az előzetes ígéretekkel ellenére) itt nem szerepel kiadatlan, új felvétel.

8/10
Déri Zsolt
2001.11.26
|

LinkekJáték
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Minden idők legnagyobb Nagy István-kiállítása a Kieselbach Galériában. Modern, realista, konstruktív - csodás kiállításélmény laikusoknak és profiknak is. @kieselbachgaleria . . . #nagyistvan #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo #kieselbachgallery #festeszet #magyarfesteszet
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.