Kedvenc helyek

Cher: Living Proof

olvasói
(0)
(Warner)

Cher az élő bizonyíték arra, hogy a tehetség, a kitartás és a plasztikai sebészet milyen csodákra képes. A Living Proof a színész-énekesnő aktuális diszkódívatripjének újabb állomása.


Az 1946-os születésű Cherilyn Sakasian La Pierre már húszévesen sztár volt a Sonny & Cher hippiduó tagjaként, s bár azóta karrierje többször is hullámvölgybe került, mindig vissza tudott kapaszkodni a csúcsra, áttetsző ruhában egy csatahajó ágyúján lovagolva szoftrock macaként, Oscar-díjat érő kiváló komikus színésznőként vagy legutóbb cyberdiszkódívaként. Ez utóbbi igen jól is áll az erős és egyéni hanggal bíró énekesnőnek, így nem véletlen, hogy ez az új album is a Believe vonalát folytatja, a kötelező énekmodulációkkal és latinos beütéssel, a szerelem és a szeretet fontosságát hangsúlyozó dalokkal (néhány jellemző cím: Love Is A Lonely Place Without You, The Music's No Good Without You, A Different Kind Of Love Song, Love So High, Real Love, Love One Another), két számban Chicane technikai segédletével.

6/10
Déri Zsolt
2001.11.28
|

LinkekJáték
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.