Hé, haver, hol a kocsim?

Megjelenés: 2002. március 5.

A mai tinifilmekkel az a baj, hogy egyszerre próbálnak vagányok és álszenten erkölcsösek lenni, ám ebben a filmben az utóbbira nem tartottak igényt. Főhőseink, Jesse és Chester két igazi tapló, és bár lehet, hogy aranyból van a szívük, ez mégsem valószínű.

Kapcsolódó cikkek

Egy reggel a két pancser arra ébred, hogy semmire sem emlékeznek, és a kocsijuk sehol. Mikor a verda keresésére indulnak, meglepve tapasztalják, hogy valamiért mindenki királyként kezeli őket, és kénytelenek megmenteni egy olyan csodafegyvert, aminek a nevét sem tudják kiejteni. Ashton Kutcher és Seann William Scott aligha lehetne hitelesebb, mint szétszívott agyú, optimista idióta, az ilyet pedig sehol sem tanítják. Egyedül ők képesek eladni azt a hihetetlen mennyiségű bárgyú poént, amit a filmbe belenyomtak.

***Extrák:

Danny Leiner rendező és a két főszereplő kommentárja a film hangulatában fogant, a werkfilm mellett pedig van hét kicenzúrázott jelenet, néhány előzetes meg egy klip a Grand Theft Auto nevű bandától. Remek kép és hang!

****

Hang: angol 5.1
Kép: 16:9/1,85:1, színes
Felirat: magyar + 10 nyelv
Extrák felirata: angolDude, Where's My Car?

2001 amerikai tinivígjáték Hossz: 80 perc Forgalmazó: InterCom Rendező: Danny Leiner Szereplők: Ashton Kutcher, Seann William Scott, Jennifer Garner, Marla Sokoloff
Vízer
2002.03.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.