Britney Spears: Álmok útján

olvasói
7/10 (14)
A három bébikori barátnő, Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana - Rivaldafényben) és Mimi (Taryn Manning) azután, hogy évekig haragban állt egymással, gyermekkori álmaik valóra váltásának szándékával közös utazásra indulnak az Államok keleti partjától a nyugatira, Los Angelesbe, az angyalok városába.


Lucy az édesanyját szeretné felkutatni, Kit egyetemista vőlegényéhez igyekszik, hogy rávegye a nősülésre, Mimi pedig egy lemezcég meghallgatásán szeretne részt venni. A lányok sofőrként Bent (Anson Mount - Rémségek könyve 2.), Mimi barátját is beveszik a buliba, akinek jelenléte alaposan felkavarja a közöttük lévő viszonyokat.


A produkció a popsztárok főszereplésével készülő mozik legtöbbjének receptjét követi, nem egyéb, mint a középpontba állított szereplőről szóló promóciós anyag, játékfilm hosszúságú klip. Az Álmok útján nem fineszes sztorival és nem sztárparádéval operál, a magának videoklipekkel nevet szerzett Tamra Davis rendező (Fegyvermánia; Billy Madison) nem tűzött ki maga elé túlságosan nagy célokat a filmmel, ám amit vállalt, azt teljesítette. Az Álmok útján road movie és fejlődésregény: a filmben az élet olyan nagy kérdéseinek megtárgyalása mellett, mint hűség, szabadság, család, első szerelem, terítékre kerül Britney nevezetes önmegtartóztató életmódjának taglalása is, és azt is megtudjuk, milyen izzadságos munkába kerül, mire megszületik egy dal. A tinidíva biográfusai számára az I'm Not a Girl, Not Yet a Woman című szám hiteles keletkezéstörténete igazi unikum lehet.
-t-
2002.03.14
|
Crossroads
amerikai vígjáték, 86 perc, 2002
Rendező:

Tamra Davis

(12 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.