Sötét zsaruk 2.

Men In Black II. színes feliratos amerikai sci-fi vígjáték 90 perc 2002
A planétánkon tartózkodó földönkívülieket felügyelő szupertitkos hivatal két nagyágyúja, J és K ügynök legutóbbi akciójára öt évvel ezelőtt került sor, és akkor nemcsak a bolygónk megsemmisítésére szövetkezett erőkkel vették fel sikeresen a harcot, hanem a mozilátogató közönséget is levették, közel 600 millió dollárra. Újabb színre lépésükre sokáig kellett várni, ám megérte: az eltelt öt év alatt nem csak rafináltabbak és még harcedzettebbek lettek, hanem a humorérzékük is tovább izmosodott.


J (Will Smith - A függetlenség napja; A közellenség) és K (Tommy Lee Jones - Laura Mars szeme; A szökevény) a legfrissebb bevetésen - természetesen - minden korábbi ügyénél nagyobb kihívással találja magát szembe. Az első rész végén K elméjéből kitörölték a hivatalnál végzett munkájának minden nyomát, így az egykori ügynök visszatérhetett a civil életbe postamesternek, és helyét - a cég legprofibb sötét zsarujává képezve magát - J vette át. Amikor azonban J egy rutinfeladat teljesítése közben világméretű összeesküvés nyomaira bukkan, és megismerkedik a titokzatos kilétű, kígyótestű Serleenával (Lara Flynn Boyle - Twin Peaks; A boldogságtól ordítani), K-nak vissza kell térnie a porondra, mivel ő az egyetlen, aki megálljt parancsolhat a Föld elveszejtésén munkálkodó erőknek. A Sötét zsaruk 2. valamennyi fronton igyekszik überelni az első részt: az akciójelenetek még parázsabbak, a fura kreatúrák még viccesebbek, a világ még inkább a pusztulás szélén áll. A már az első epizódot is jegyző Barry Sonnenfeld rendező semmit sem bízott a véletlenre, és ennek köszönhetően filmje igazi slágergyanús darabbá alakult, mely vígjátékként és sci-fiként egyaránt megállja a helyét.
-t-
2002.07.18
|
(8 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
22:25
Budakeszi srácok
magyar játékfilm, 2006
22:30
Magyar rekviem
magyar játékfilm, 1990
22:55
Rampart
amerikai krimi, 2011
23:00
Maga a pokol
amerikai akció-thriller, 2003
23:00
X - A rendszerből törölve
magyar thriller, 2018
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.