Scooby-Doo - A nagy csapat

Scooby-Doo. színes feliratos amerikai vígjáték 87 perc 2002
A rajzfilmek és sorozatok élőszereplős verzióinak igen nagy lett a divatja mostanában, a Flinstone családtól a 101 kiskutyáig számos hasonló műfajú darab készült az utóbbi években. Minden idők egyik legsikeresebb - és az amerikai televíziózás történetében legtovább futó - rajzfilmsorozata, az 1969-ben útjára indult, több mint háromszáz részt megélt Scooby-Doo sem kerülhette el a színészek felléptetésével történő adaptációt.


A történet a rajzfilmekhez hasonlóan ezúttal is egy titokzatos ügy körül bonyolódik. Amikor a Rejtély Rt. tagjait - Fredet, Daphnét, Csámpit, Vilmát, illetve a beszélő dán dogot, Scooby Doo-t - Mr. Multimágikusz meghívja egyik eldugott szigetére, hogy segítsenek neki egy rejtélyes, világuralomra törő idegen ármányainak leleplezésében, a csipet csapat egy emberként lendül akcióba. Mindez korántsem megy olyan egyszerűen, mint hinnénk: a kompánia tagjainak ugyanis félre kell tenniük a közöttük újonnan támadt ellentéteket, hogy minden energiájukkal a világ megmentésére tudjanak koncentrálni.
A Scooby Doo - A nagy csapat alkotóinak szándéka egy alapvetően humororientált darab elkészítése volt, olyan mesét szerettek volna alkotni, amely a sorozatnál jobban meg van pakolva gegekkel, és amely már a benne felléptetett színeszek révén is közönségcsalogató lehet: a filmben napjaink legnépszerűbb tinisztárjai - Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard - mellett Mr. Bean, polgári nevén Rowan Atkinson is színre lép. A címszereplő játékának hitelességét az ultramodern komputertechnika szavatolja, a poénok színvonaláért pedig az eddig a Reszkessetek, betörők! harmadik részét és a Gagyi mamit jegyző Raja Gosnell rendező felel.Scooby-Doo - A nagy csapat - Scooby-Doo, 2002 l Színes, feliratos amerikai vígjáték, 87 perc l Rendező: Raja Gosnell l Szereplők: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Calellini, Rowan Atkinson l Forgalmazza az InterCom
-t-
2002.08.15
|


Film premierek

Családi bunyó

amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 2019

Itt járt Britt-Marie

svéd filmdráma, 94 perc, 2019

Apró mesék

magyar thriller, 112 perc, 2019

Szabadúszók

francia vígdráma, 122 perc, 2018

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Filmek a TV-ben
18:10
Az alkirály háza
angol történelmi film, 2017
18:10
A nyughatatlan
amerikai dráma, 2005
18:10
18:30
Sidney Hall eltűnése
amerikai film, 2017
18:45
Hajsza a győzelemért
amerikai-német-angol akciófilm, 2013
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.