Csocsó

Megjelenés: 2002. október 17.

Koltai Róbert megvalósította a lehetetlent: minél rutinosabb, minél több film áll mögötte, annál rosszabb munkákat ad ki a kezéből. A kiváló Sose halunk meg és a jónak minősíthető másik három vígjáték után a Csocsó egyértelmű csalódás.


A kiugróan viccesnek nem nevezhető forgatókönyvet még a rögtönzőként közismerten zseniális Koltainak sem sikerült feldobnia a forgatáson (bár próbálta), a sminkesek és a szélgépek kínosan működtek, míg a színészek a slampos rendezésnek köszönhetően instrukcióra várnak, illetve téblábolnak (Kern, Tóth Ildikó), vagy egyszerűen csak szörnyűek (Borsos Beáta) az egy Gáspár Sándor kivételével (akinek a produkciója viszont pont a többi színész teljesítménye miatt túljátszottnak tűnik). Tipikus félkész, kiérleletlen munka tehát a Csocsó - úgy látszik, hiába telt el majd' tíz év az ötlet kipattanásától, ez az idő nem volt elegendő a halovány szüzsé feltupírozására.

***

Extrák:

Extrákkal bőven el vagyunk látva. A rendezői kommentárban Koltai és Miklós Mari vágó dicséri és - elég gyakran - kritizálja az egyes jeleneteket (sokat tanulhatunk belőle), de van 4 werkfilm is, egy doku Sztálinváros történetéről, láthatunk videoklipet az ebben a filmben is elsőrangút nyújtó Dés László zeneszerzőtől, és vannak különféle előzetesek is.

*****

Hang: magyar 5.1 és DTS
Kép: 16:9/1,66:1, színes
Felirat: angol, olasz, francia, német, orosz, cseh2001 magyar vígjáték Hossz: 92 perc Forgalmazó: Ariel Rendező: Koltai Róbert Szereplők: Koltai Róbert, Gáspár Sándor, Máté Gábor, Zenthe Ferenc, Orosz Adél, Stohl András, Kern András
J.A.
2002.12.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.