Rossz társaság

Megjelenés: 2003. április 15.

A szikla producere, a Tigrisek földjén rendezője és A bárányok hallgatnak sztárja egy filmben? Nem rossz társaság. Biztos így gondolta Chris Rock is, amikor úgy döntött, vitathatatlan komikusi tehetségét ebben a vitatható alkotásban kamatoztatja. De rútul becsapták szegényt, mert ez a Mint a villám producere, a Batman és Robin rendezője, és a Szabad préda sztárja. Rossz társaság. Chris, az ég szerelmére, nem volt gyanús, hogy mind fehérek?
Pedig a megölt szuperkém bratyó helyébe beugró, legkevésbé sem ügynökfazon ikertesó atombombát üldöző sztorija nem sokkal idiótább, mint bármelyik akcióvígjátéké, és Hopkins és Rock párosítása sem lenne alapjában véve rossz ötlet, csak mondjuk nem ártott volna, ha írnak nekik szerepet is. Így azonban a valóban szép prágai képeken túl nem sok méltatni való akad: a tesztlemez legszórakoztatóbb mozzanata az volt, hogy a teljes 6. jelenet magyar szinkronja spanyol. Ez az a film, ahol a rosszfiúk piros kendőt kötnek az arcuk elé (Közép-Európában bizonyára így szokás, hogy tudják a rendőrök, kire kell lőni), ahol a profi bérgyilkos ordítva támad áldozatára, hogy annak legyen esélye védekezni; továbbá ez az a szinkron, ahol a terroristák "kokárdát" (!!!) viselnek. (Az eredeti szövegben zászlólengetésről esik szó.)

De Chris Rock még ebben a szegény ember Közellenségében is imádnivaló fazon, ő miatta kap a film két csillaggal többet, mint amit megérdemel.

**

Extrák:

Egy szimpla werkfilm.

**

Hang: magyar, angol, cseh, török 5.1
Kép: 16:9/1,85:1, színes
Felirat: magyar + 5 nyelv
Extrák felirata: magyar
 
BAD COMPANY

2002 amerikai akciófilm Hossz: 112 perc Forgalmazó: InterCom Rendező: Joel Schumacher Szereplők: Anthony Hopkins, Chris Rock, Matthew Marsh, Peter Stormare
Watsz Demeter
2003.04.14
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.