X-Men - Evolúció

Megjelenés: 2003. június 10.

Autós üldözés a forgalmas belvárosban, ahol a rossz fiú bajba kerül. A kémia tanár furcsán viselkedik. Mi történik X professzor távollétében a Bayville-i Kollégiumban? Szövődik-e szerelem Küklopsz és Jean között? Ki Vadóc legújabb barátnője, s mi szél hozta az amúgy sem álmos kisvárosba? Az X-Menből s a folytatásból megismert hősökről kiderül, ők is voltak fiatalok Külsőre akár az átlagos tinédzserek. De igazából mások. Egészen mások. Mutánsok.


A másfél órát kitöltő rajzfilm az akcióanimáció klasszikus stílusában készült. Hősei ifjak és bohémek: Küklopsz, Jean Grey, Farkas és a rajzolt figuraként is rendkívül nőies és vonzó Vadóc,. Erejük tudatában vannak, de még nem tudják azt kordában tartani. A rendezők öt, egymáshoz lazán kapcsolódó történetbe sűrítették a mutánsok ifjúkorát. A szombat-vasárnap reggel tévéző ifjak talán lelkesednek majd a Mutánsok lázadásáért. Én maradok a mozifilmnél.
**

Extrák:
Az X-Men és az ördögi mutánsok szövetsége folyamatábrája, kiegészítve egy-egy, az adott szereplőt bemutató kisfilmmel, valamint egy kétperces bevezető a producer szájából.
***

Hang: angol, francia, német és spanyol surround
Kép: 4:3, színes
Felirat: magyar + 9 nyelv
Extrák felirata: angol, francia, német és spanyolX-Men -Evolution: Mutants Rising

2000 amerikai rajzfilm Hossz: 99 perc Forgalmazó: Warner Home Video Rendező: Gary Graham, Steven E. Gordon
Szálka
2003.06.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.