Amerikai pite - Az esküvő

olvasói
6/10 (1)
Van, aki már nagyon várta, és biztos akad olyan is, aki remekül megvan nélküle, de tagadhatatlan tény: immáron trilógiává kerekedett az elmúlt évek messze legsikeresebb tinivígjáték-sorozata. Hiába no, három a magyar igazság, meg a jenki pite.
Ennek a harmadik résznek megvan az a tagadhatatlan előnye, hogy az amúgy szimpatikus brancsból az érdektelenebb figurák lemorzsolódtak. Nyugi, a legjobb fejek, azért itt vannak. A két legkomikusabb szereplő, a címadó pitével szoros és meghitt kapcsolatba kerülő Jim (Jason Biggs), valamint a fuvolázás művészetét a zenetáborban magas fokon elsajátító Michelle (Alyson Hannigan) a második rész végén annyira összejöttek, hogy itt, a harmadik elején úgy döntenek, összeházasodnak. Az ilyenkor szokásos parák, a menyasszonyi ruha megszerzése és Jim hiányos tánctudása eltörpül a fő probléma mellett, melynek neve: Stifler (Seann William Scott). 
 
A valóban mulatságos és a csak annak szánt részek aránya szerencsére az előbbiek javára dől el, a félresikerült legénybúcsú például már magában klasszikus, de vigyázat: Stifler kutyakalandjánál az érzékenyebb lelkűek és gyomrúak inkább nézzenek alaposan a popcornzacskó mélyére. Vígjátékról lévén szó, nem illendő lelőni a poénokat, legyen elég annyi, hogy sok borotválásnak ciki a vége, cicikből sincs hiány, és végül megtudjuk, hogyan simítsuk el a generációs viszályokat, avagy kiderül, honnét a közismert hasonlat, miszerint „örül, mint a nagyi a gardróbban”.
Watsz Demeter
2003.09.17
|
American Pie 3. - The Wedding
amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2003
Pités hőseink esküvőre készülnek: a piteprücskölő srác és a zenetáboros csajszi esküvője nem lesz balhémentes, ami nem meglepő - tekintve a násznép összetételét.
Rendező:

Jesse Dylan

Színész:

Jason Biggs
(Jim Levenstein)

Alyson Hannigan
(Michelle Flaherty)

Seann William Scott
(Steve Stifler)

Thomas Ian Nicholas
(Kevin Myers)

Eddie Kaye Thomas
(Paul Finch)

January Jones
(Cadence Flaherty)

Eugene Levy
(Jim apja)

Nikki Ziering
(Krystal)

Fred Willard
(Harold Flaherty)Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
19:00
Volt egyszer egy Kína a Vadnyugaton
hongkongi akciófilm, 1997
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.