Kedvenc helyek

U2: U2 Go Home

2003 Hossz: 99 perc Kiadó: Universal Hang: angol 5.1
Az Elevation - U2 Live From Boston a fedett sportcsarnokokban zajló 2001-es U2-turné nyári amerikai szakaszának bostoni fellépését dokumentálta, a U2 Go Home viszont a hazai közönség előtt adott nyárbúcsúztató szabadtéri megakoncertek egyikét örökíti meg a Slane kastély tövében (ahol Bonóék először pont húsz évvel korábban játszottak először, a Thin Lizzy előzenekaraként).


A zenekar laza csúcsformában, az érzelmek túlcsordulnak, Bono néhány nappal korábban elhunyt édesapját gyászolja, a közönség az ír fociválogatott aznapi győzelmének örül, a Bullet The Blue Sky előtt Sinéad O`Connor énekel kesergőt felvételről. Ez a koncertfilm nem olyan precízen komponált, mint a bostoni, de azzal ellentétben itt van One.

QQQQExtrák

Egy filmből kimaradt koncertdal (Mysterious Ways), öt nyelven feliratozható félórás dokumentumfilm az 1984-es The Unforgettable Fire album felvételeiről (melyek egy része a Slane kastély báltermében folyt), DVD-ROM további számítógépes extrákkal.

QQQ
Déri Zsolt
2003.12.21
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.