Kedvenc helyek

Queen: Greatest Video Hits 2

2003 Hossz: 77 perc Kiadó: EMI Hang: angol 5.1 és DTS
A DVD Est Extra 2002. novemberi számában bemutatott Greatest Video Hits 1 - szintén kétlemezes - folytatása az 1981 utáni Queen-klipeket gyűjti össze, de a Greatest Hits II válogatáslemezzel szemben nem jut el 1991-ig (Freddie Mercury haláláig), csupán '89-ig, ami mögött sanda kereskedelmi szándékot és egy majdani harmadik (soványka) DVD-kiadványt sejthetünk.


A 17 video mintegy fele klasszikus - a maga extravagáns módján - az MTV hőskorából (a David Bowie-val közös Under Pressure-höz készült archív filmmontázs pedig örök darab).

QQQExtrák

Brian May és Roger Taylor audiokommentárjai, három kiadatlan klip, egy koncertdarab és két kínos montreaux-i playback tévéfellépés, sok interjúrészlet, dokumentumfilmecskék a One Vision felvételeiről, a ‘89-es album borítótervezéséről és klipforgatásairól. Feliratok mindenhez öt nyelven.

QQQQ
Déri Zsolt
2003.11.30
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.