Én pici szemem

Így a Való Világ harmadik nekifutása idején aligha akad ép érzésű ember, aki ne játszott volna el legalább egyszer egy valóságshow zárt mikrokozmoszában elszabadult gyilkosságsorozat csábító gondolatával. A brit Evans addig fantáziált hűvös éjszakáin, amíg mű született a vágyálomból: filmjében öt antipatikus fiatal költözik egy erdészházba a kihalt vadon közepén, hogy internetes közönségük előtt kihúzzanak fél évet egymással - ha egy is feladja, ugrik a közös milla.


Az utolsó napokban azonban felborul a kényes egyensúly, forrpontig hevülnek az indulatok és feltámad a gyanú, hogy maguk a szervezők próbálják bedurvítani a játékot. A pofonegyszerű kivitelezési mód (használd a ház webkameráit és vágd feszesre a sok kis színest) rutinszerű cselekményvezetéssel és mai paranoid időnkben alig meglepő végkifejlettel került egy fedél alá, a végeredmény mégis élvezhető műfajkísérlet - addig mindenesetre megteszi, amíg egy hús-vér beszavazott végre fejszét nem ragad, hogy élő adásban szétcsapjon műanyag lakótársai közt. ***Extrák:

Nos igen. Az eredeti DVD-kiadás forradalmi ötlete, miszerint a néző interaktív módon barangolhat bizonyos jelenetek esetén, tetszés szerint kamerát választva magának, a kiadó szerint a keleti piacra felesleges cifraság - vidékre jó a hagyományos csomag is (rendezői kommentár, werkfilm, a szereplők teljes intrója és egy nem túl viharos ágyjelenet több nézőpontból, osztott képmezőben). ***Hang: angol, spanyol 5.1

Kép: 16:9/1,85:1, színes

Felirat: magyar + 10 nyelvÉn pici szemem - My Little Eye

2002 angol-amerikai thriller Hossz: 91 perc. Forgalmazó: Universal Pictures Rendező: Marc Evans Szereplők: Jennifer Sky, Sean Johnson, Kris Lemche, Laura Regan, Bradley Cooper
vadalma
2004.02.03
|


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Filmek a TV-ben
18:15
Kölcsöncsalád visszajár
amerikai vígjáték, 2005
18:25
A setét torony
amerikai fantasy, 2017
18:30
Csak egy átlagos suli
amerikai-kanadai vígjáték, 2017
19:00
Tűz a mélyben
amerikai akcióthriller, 1997
19:00
Speciális alakulat
kanadai akciófilm, 2011
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.