Halloween 2.


A rémület éjszakája folytatódik - a szó legszorosabb értelmében. Rick Rosenthal még John Carpenter remekművének zárójelenetét is idézi képről képre. Nem túl hatásos módja ez a főcím előtti sokkolásnak, de a lényeg, hogy ott vagyunk Haddonfieldben, azon a véres 1978-as éjszakán, Mike Myersnek pedig nyoma veszett.

Kapcsolódó cikkek


Miközben minden sikoltozó hősnők királynőjét, Laurie Strode-ot kórházba szállítják, Dr. Loomis a város utcáit rója, hogy elfogja ámokutó páciensét. Persze rossz helyen keres, mert Myers már a város határain kívül fekvő kórház alkalmazottain műveli szörnyű tudományát, lépésről lépésre egyre közelebb jutva a lányhoz. Hiába vett részt Carpenter személyesen is az alkotómunkában, a mű inkább csak a koppintáshulám egyik kevésbé kínos darabjaként érdemel említést. A sok kiszámítható és erőltetett gyilkosági jelenet közben akad pár valóban vérfagyasztó pillanat, a rendezői bravúrok háttérbe szorulása pedig több teret enged Jamie Lee Curtisnek csillogni. ***extrák:

Előzetes - ez kevés, ám az igazi szégyen a szélesvásznú kép megcsokítása. *Megjelent.Hang: magyar, angol

Kép: 4:3, színes

Felirat: magyarHalloween 2. - Halloween II

1981 amerikai horror Hossz: 89 perc Forgalmazó: Warner Home Video Rendező: Rick Rosenthal Szereplők: Jamie Lee Curtis, Donald Pleasence, Charles Cyphers, Jeffrey Kramer
-NZ-
2003.10.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.