Kedvenc helyek

Elutasították a Guns N` Roses keresetét

Egy Los Angeles-i bíróság elutasította a Guns N` Roses-tagok beadványát, amivel a Greatest Hits album megjelenését próbálták megakadályozni.

Linkek


A Guns N` Roses nevet évek óta egyedül tovább vivő Axl Rose énekes meglepő szövetséget kötött egykori társaival, a szólógitáros Slash-sel és a basszista Duff McKagannel, hogy megpróbálják megakadályozni a Geffen kiadót az album megjelentetésében. A Sanctuary Artist Management által kiadott közlemény szerint a zenekar tagjai azt sérelmezik, hogy nem kapták meg a lehetőséget arra, hogy beleszóljanak a kiválasztott dalok sorrendjébe, a megjelenés dátumába, illetve az albumon szereplő dalok újrakeverésébe. Rose aggódik, hogy a nagyközönség nem hivatalos kiadványként tekint majd a lemezre, és úgy érzi, ez akár veszélybe sodorhatja a új Guns N` Roses-stúdióalbum, a Chinese Democracy megjelenését is. A Reuters értesülései szerint egy Los Angeles-i bíróság elutasította a beadványt. „A keresetük megalapozatlan volt” - jelentette ki Peter LoFrumento, a Geffent birtokló Universal Music szóvivője. A bíróság döntése révén elhárult minden akadály a Greatest Hits terv szerinti megjelentetése előtt: a válogatás március 22-én kerül a boltokba. A Guns N` Rosesnak egyébként a csupa feldolgozást tartalmazó 1993-as The Spaghetti Incident? album óta nem jött ki stúdiólemeze, a Chinese Democracy megjelenése pedig immár több mint fél évtizede csúszik.(nme.com)
2004.03.17
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.