John Malkovich a Harry Potterben

A hollywoodi színészre, John Malkovichra osztották a következő, szám szerint negyedik Harry Potter-film egyik főszerepét: a Veszedelmes viszonyok sztárja a gonosz Voldemort nagyurat fogja alakítani.
A színészt lányai, a tizenhárom éves Amandine és a tizenkét éves Lowrie - akik nagy rajongói a kis varázsló kalandjainak - győzték meg arról: el kell vállalnia a Harry Potter és a Tűz Serlege egyik szerepét. Malkovichnak azonban a szerepet egy komputerizált bábuval kell megosztania - a film elején a gonosz varázsló ugyanis annyira elveszti erejét, hogy inkább emlékeztet csontvázra, mint élő emberre.

Egy bennfentes szerint „John Malkovich tökéletes a szerepre. Lord Voldemort helyreállított emberi verzióját fogja játszani, és lesz Harryvel egy nagyszerű párbaj-jelenete a film végén.” A negyedik Potter-film rendezésével Mike Newellt (Fedőneve: Donnie Brasco, Mona Lisa mosolya) bízták meg. A forgatás nemrég kezdődött. A varázslótanonc történetének első két részét egyébként Chris Columbus rendezte, a harmadikat pedig - melyet hamarosan bemutatnak - Alfonso Cuaron.(wenn)
2004.04.30
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Filmek a TV-ben
18:25
A Sárkánykapu repülő kardjai
kínai akciófilm, 2011
18:25
Miss Hanoi
cseh krimi, 2018
18:30
Kemény ügy
ausztrál kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:30
Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja
amerikai animációs film, 2012
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.