Kedvenc helyek

Beyoncé: Live At Wembley

2004 Hossz: 80 perc Kiadó: Sony Hang: angol 5.1
Az 1981-es születésű Beyoncé Giselle Knowles keményen dolgozott egész életében: kilencéves kora óta tagja a Destiny`s Child énekegyüttesnek, amivel 14 évesen már lemezszerződéshez, 17 évesen már lemezhez jutott, 19 éves korára már hét listavezető dal társzerző-előadója volt, 22 évesen pedig már szólóban is az egyik legnagyobb világsztár. Közben amazoni kiállásával szexszimbólum lett, és sikerrel kóstolt bele a színészkedésbe is.


A londoni Wembley Arenában HD-kamerákkal rögzített koncertfilm Dangerously In Love című első szólóalbumának turnéját dokumentálja. A műsor elején és legvégén elsütött dögös slágerei kiválóan működnek, hat zenésze és tíz táncosa kíséretében uralja a színpadot, csak az hat hülyén, hogy a háttérvokáljai mind felvételről mennek, akárcsak Sean Paul raggája, illetve Jay-Z vagy az outkastos Big Boi rapbetétjei. Nem marad ki a programból a 2002-es Austin Powers filmhez készült Work It Out, ahogy Fighting Temptations című aktuális zenés filmjének két betétdala, a Summertime és a Fever sem (ebből csak az utóbbi feldolgozás). Az érzelmes lassú számai azonban kevésbé karakteresek, a DJ-jével kettesben ledarált csonka Destiny`s Child-slágerrészletek pedig szerencsétlenül hatnak egymás hegyén hátán.

QQQ

EXTRÁK

A VIP Admittance című csaknem egyórás összeállításban bepillanthatunk a kulisszák mögé, Beyoncé nyilatkozik mindenféléről és találkozik a rajongókkal, de láthatjuk a Crazy In Love-ot a Brit Awards gálájáról (ez a legjobb, bár Jay-Z hiányzik belőle), és egy L`Oréal reklámot is. Találunk diszkográfiát is, és még egyszer kiírják, amit Beyoncé a koncerten és az interjúban is hangsúlyoz: még 2004 folyamán elkészül az új Destiny`s Child-album! A DVD mellé egy CD is jár, melyen három remix és három új felvétel hallható.

QQQQ
Déri Zsolt
2004.06.16
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.