Varázslatos utazás

A távoli és egzotikus tájak vonzása örök. Bizonyára sokan álmodozunk arról, hogy egyszer elutazhassunk egy ilyen mesés vidékre. India pedig mindenképpen dobogós helyen szerepel a „mesebeli birodalmak” listáján.

Linkek


Hatalmas ország, melynek területén sokféle és európai szemmel nehezen felfogható kulturális hagyomány keveredik és él együtt hihetetlen sokszínűségben.

Két magyar fotós nagyszabású vállalkozásának eredményeként most egy gyönyörű, India sokszínűségéhez és legendáihoz méltó kiállítású és tartalmú fotóalbum született. A szépséges könyvben témakörök szerint, illetve egyes kiemelten fontos vidékekhez kapcsolódva találjuk meg a fantasztikus képeket, melyeknek segítségével szinte magunk is bejárhatjuk az országot.

A fotókhoz három fiatal indológus írt magyarázó szövegeket, hogy ne csak lássuk a csodát, de közelebb is kerülhessünk az azt tápláló kultúrához.

Gyönyörű és veszélyes könyv - nézegetése és olvasása még inkább fokozza majd vágyunkat egy indiai utazás után!


Bodó Gábor-Kallus György: India - istenek gyermekei. Magus Kiadó, 275 oldal, 8990 Ft
KR
2004.10.08
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.