Szexmániások és egyéb állatfajták

Aki eddig azt hitte, az újságok „Az orvos válaszol” rovatában kizárólag a szerkesztők által kitalált fiktív leveleket közölnek, az feltétlenül olvassa el Vernon Coleman viccesen magyarított című könyvét. De az is, aki nem. A Segítség, doki... remek könnyű olvasmány a közelgő hideg téli napokra.


A szerző a The People magazin lelki segély rovatához beérkezett olvasói levelekből és a rájuk adott válaszaiból közöl válogatást. Kínos, kényes, komoly és vicces kérdésekkel egyaránt fordultak az emberek Colemanhez, aki mindig megmondja az őszintét, és mindenre van valami frappáns megjegyzése. Egyébként meg utálja a közterület-felügyelőket, a konzervatív politikusokat, az orvosokat és a gyógyszergyártókat. (Ha másért nem, már ezért érdemes szimpátiánkra.)

Mások gyarlóságairól mindig nagyon élvezetes olvasni - főleg, ha azok legtöbbje a szexualitás területéről való. Coleman válaszai pedig külön is megérnek egy misét („Az öregek epés természetéhez a fizikai gyengeség éppúgy hozzájárulhat, mint az a szomorú felismerés, hogy az élet szart sem ér.”)

A kötethez ajánlást Veres Pali bácsi írt - akit ugye senkinek sem kell bemutatni.


Vernon Coleman: Segítség, doki, szexmániás vagyok?! Avagy miért alszanak el a férfiak közvetlenül utána? G-ADAM Kiadó, 224 oldal, 1490 forint.


A könyv kizárólag Interneten rendelhető meg az alábbi elérhetőségen: www.segitsegdoki.com.
fürkész
2004.10.25
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.