Kedvenc helyek

R. Kelly beperelte Jay-Z-t

A Best of Both Worlds elnevezésű turné a legrosszabbat hozta ki mindkettejükből: több botrányba fulladt show után a koncertsorozat hátralévő részét le kellett mondani.
A kezdeményezés a hip-hop és az r`n`b közötti átjárhatóságot kívánta volna demonstrálni, ehelyett azonban a két sztár, R. Kelly és Jay-Z veszekedésével végződött. Több koncert is csúszott vagy félbe kellett szakítani, mivel az énekesek nem bírtak egymás egójával.

Az utolsó csepp az volt, amikor a New York-i Madison Square Gardenben tartott koncerten R. Kelly elhagyta a színpadot, mivel a tömegben fegyvereseket vett észre. A koncertet leállították, a biztonságiak azonban nem találtak semmit.

R. Kelly a színpadra már nem tudott visszamenni, állítólag azért, mert Jay-Z testőrei gázspray-t fújtak az arcába. A szervezőiroda - az Atlanta Worldwide Touring - ezek után R. Kelly-t kizárta a turnéból. Egyelőre úgy néz ki, a továbbiakban esedékes koncerteken Jay-Z más vendégekkel lép majd fel.

Az énekes hétfőn keresetet nyújtott be Jay-Z ellen, mivel őt hibáztatja azért, amiért a közös koncertsorozat összeomlott. Nem kevesebb, mint 75 millió dolláros kártérítést követel.(MTV)
2004.11.02
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.