When I`m Sixty-Four...

2004. október 9-én lett volna 64 éves a pop/rock történet legendás figurája, minden idők egyik (illetve szerény rajongói véleményem szerint: „a”) legjelentősebb együttesének, a Beatles-nek alapító tagja: John Lennon.


A Beatles-legendában járatosak tudják azt is, hogy a négy gombafejű esetében ennek az évfordulónak különös szerepe van, mert éppen ezt a születésnapot énekelték meg egyik emlékezetes dalukban. Sajnos a sors iróniája, hogy ezen az évfordulón eddig csak egyikőjük van szerencsésen túl (Ringo idén júliusban volt 64), és rajta kívül már csak Paulnak van esélye arra, hogy 2006-ban elénekelhesse egy születésnapi szuperkoncerten az említett nótát.

Öröm azonban, hogy Lennon 64. születésnapjára megjelent sok-sok képpel és rengeteg Lennon-dumával megtöltve ez a kis album, hogy méltóképpen emlékezhessünk e sokarcú, nagyhatású személyiségre.

Lesz-e még rám szükséged... amikor 64 éves leszek?” - kérdezi a dal utolsó sora, felesleges is mondani, a válasz: igen.


John Lennon saját szavaival. Allprint Kiadó, 136 oldal, 2700 Ft
KR
2004.11.05
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.