Kosok, Bikák, Mérlegek...

Nekem nagyon jó, mert én Vízöntő vagyok, a Vízöntők pedig zseniálisak, szabadszelleműek, újító gondolatokkal tele a fejük, amit egyszer elhatároztak, azt elérik... Legalábbis ezt olvastam a horoszkópban magamról.


Nem mondom, hízelgő, majd bolond leszek nem elhinni. (Valójában már ezzel tettem egy lépést afelé, hogy tényleg ilyen legyek, ha máskor nem, hát majd amikor már „tényleg” a csillagok közt leszek.)

Claus Riemann könyvéből viszont azt tudhatjuk meg, mi köti össze az asztrológiát a mesék világával (most nem árulom el, nekem mi jutott erről először a szabadszellemű Vízöntő eszembe). Nos, a szerző az állatöveket és a bolygókat belső világunk ősképének tekinti és a jungi pszichológia nyomán mutatja be őket. Minden jegyet mítoszokkal, fabulákkal, mesékkel és legendákkal jellemez, így áll elő, hogy a pszichológia és az asztrológia kevercséből olvasmányos könyv kerekedik.


Claus Riemann: Mély forrás. Bioenergetic Kiadó, 266 oldal, 2800 Ft
KR
2004.11.18
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.