Kedvenc helyek

Christina Aguilera: Stripped... Live In The U.K.

Az 1999-es debütálás műanyag tinipopja után már nagykorúként írt és rögzített 2002-es Stripped albummal Christina Aguilera sikeresen meglépte azt, amit egy évvel korábban Pink (és amit Britney Spears sohasem lesz képes).


Ahogy a lemez, úgy a londoni Wembley Arenában 2003 őszén filmre vett koncertprogram is a kiváló énekhanggal és katasztrofális divatérzékkel bíró énekesnő eklektikus egyéniségét hivatott prezentálni a Dirrty bulikiáltványától a hiphop ihletésű Can`t Hold Us Down és a rockos Fighter harcos üzenetein át az a capella kezdésű Beautiful balladájáig, de előkerülnek - kissé átszabva - a korai sikerdalok is, akad latin blokk, akusztikus blokk és zongorás blokk, sőt a Lady Marmalade mellett egy remek Etta James-feldolgozás is.

QQQ


EXTRÁK

Egy rakás két-háromperces kisfilm: a koreográfus, a sminkes, a ruhafelelős, az öt zenész és a három vokalista, a nyolc táncos és turnébuszuk bemutatása, montázs a 73 várost érintő turnéról, milánói bulizás Donatella Versace társaságában. Christina az albumról, a turnéról, a szabadidejéről és a családon belüli brutalitás elleni küzdelemről beszél, és válaszol néhány rajongói kérdésre (például kiderül, hogy Björkkel dolgozna legszívesebben).

QQQ


2004 Hossz: 82 perc Kiadó: BMG Hang: angol 5.1
Déri Zsolt
2004.12.06
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.