Kedvenc helyek

50 Cent békül

50 Cent és The Game szerdán ismét kezet fogott. Mindeközben az új lemezből 4 nap alatt 1.14 millió darab fogyott.
50 Cent alig egy hete rúgta ki Game-et a G-Unitból, amiért a fiatal rapper egy rádióműsorban arról beszélt, szívesen dolgozna együtt Nas-szel. Nas egyike azoknak, akikről 50 „tényeket” mesél Piggy Bank című dalában – és ez a dal az egyik ok, amiért 50 folyamatosan a hírek szereplője.

A G-Unit vezetője, polgári nevén Curtis Jackson az MTV Total Request Live című műsorában a szócsatákat azzal magyarázta, a hip-hop a versenyzésről szól, és megerősítette, a Hot 97 Rádióállomásnál történt lövöldözésnek semmi köze a többi rapperrel folytatott háborújához.

Emellett ezen a héten inkább a jobbik oldalát mutatta meg: kibékült Game-mel és a két gangsta rapper együtt jótékonykodott a Harlemi Fiúkórus illetve a Los Angelesi Compton kerület (Game itt nőtt fel) iskolái javára.

Mindeközben 50 Cent új lemeze a The Massacre négy nap alatt (az album kikerült az Internetre, ezért kedd helyett már pénteken a boltokba került) összesen 1.14 millió példányban kelt el. A rapper 3 dallal szerepel a Billboard Hot 100 első 5 helyezettje között: a Candy Shop harmadik hete listavezető, a Game-mel közös How We Do a negyedik, míg a Disco Inferno az ötödik helyen áll.

50 népszerűségét hitelességének is köszönheti, alulról, utcagyerekből került fel a csúcsra. Szülei korán meghaltak, nagyszülei nevelték fel New York Queens negyedében. 50 mindent átélt, amiről a gangsta rapperek többsége csak énekel: volt drogkereskedő, ült börtönben, túlélt egy késelést és előfordult, hogy egyszerre 9 golyót szedtek kis testéből.

(Billboard)
2005.03.11
|


Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.