A kicsi kocsi visszatér

Lindsay Lohan még csak 19 éves, de már igazi befutott színésznőnek számít: több mint tíz filmszerep van mögötte, hatalmas rajongótáborral rendelkezik. És már van még egy verseny, amiben utolérte idősebb pályatársait: sérülései számában.
A vöröshajú kamasz sztár először a Bajos csajok forgatásán sérült meg, akkor két napot állt a forgatás, hogy Lohan kificamodott bokája meggyógyulhasson. Következő filmje készítése közben új albuma felvételei is zajlottak. A forgatásról mindig egyenesen a stúdióba vonult, és a napi 17 óra munka megártott neki: a súlyos kimerültség miatt szorult kórházi ápolásra.

Lohan legújabb felkérését a Kicsi kocsi – Tele a tank (Herbie: Fully Loaded, hazai bemutató: 2005. nyara) című filmre kapta. Ezen a forgatáson a vörös hajú színészlányt saját főszereplő-társa sebesítette meg: egy bogárhátú Volkswagen. A film története szerint az autó önálló akarattal, ésszel és ravaszsággal rendelkezik; és gazdájával, az ifjú autóversenyzővel jó barátságot köt.

Az egyik autóverseny-jelenet forgatásán a bogárhátú Lohannel együtt borult fel: a kórházi kezelés ezúttal egy hétig tartott, a stábnak szerencsére nem kellett felfüggesztenie a munkát, ez alatt az idő alatt a kaszkadőrjeleneteket vették fel.(IC Press)
2005.03.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.