Enyedi Ildikó filmjei Olaszországban

Különprogramot mutat be Enyedi Ildikó játékfilmjeiből az Infinity fesztivál Albában. Janisch Attila Másnap című alkotásának fesztiválkörútja is folytatódik.
Az észak-olaszországi Albában április 9-én kezdődött Infinity fesztivál Enyedi Ildikó játékfilmjeinek különprogramot szentel. A mozi és a spiritualitás kapcsolatát kutató filmfesztivál díszvendége Enyedi Ildikó. A válogatásban többek között az 1989-ben Cannes-ban Arany Kamerával elismert Az én xx. századom című filmet tűzik műsorra.

Janisch Attila Másnap című filmjének fesztiválkörútja folytatódik: a napokban Floridában, a Tampai Nemzetközi Filmfesztivál programjában, majd ezt követően az isztambuli filmszemlén találkozhat vele a közönség. A török fővárosban megrendezett szemle április 17-ig tart 62 ország részvételével.

A Másnap következő állomása Dánia legnagyobb nemzetközi filmes rendezvénye, a koppenhágai NatFilm lesz. A koppenhágai mozik részvételével zajló fesztivál filmjeit ezután Dánia és Svédország több nagyvárosában is bemutatják.

Stockholmban április 10. és 17. között rendezik meg a Junior filmfesztivált, ahol a fiatalabb generációknak mutatják be a nemzetközi filmgyártás újdonságait, itt Böszörményi Zsuzsa Mélyen őrzött titkok című filmjét tűzik műsorra.(Magyar Filmunió)
2005.04.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.