3D vetítések

Beépített szépség 2 - Csábítunk és védünk

olvasói
(0)
Sandra Bullockban az az érdekes - és helyenként vonzó -, hogy egyszerre van meg benne a finom nőiesség és a gyerekes trampliság, és a Beépített szépség készítői erre remekül ráéreztek. Ahogy sajnos arra is, hogy a folytatással még kereshetnének egy kis pénzt.
Persze már unalmas a folytatások miatt morogni: ez is csak egy meló, és ha nem nagyon ciki, akkor miért ne. Ez a második rész pedig, ha nem is nagy durranás, de vállalható, az alapötlet pedig teljesen korrekt. Ahogy hősnőnknek, Gracie Hart FBI-ügynöknek annak idején tökös zsaruból dögös nővé kellett válnia, ezt most fordítva is láthatjuk. Mert Gracie szépségversenyes fellépése után olyan ismertté válik, hogy már nem dolgozhat az utcán, így főnökei új melót ajánlanak neki: legyen az FBI arca, sajtófelelőse, vagy valami hasonló, ő pedig elfogadja. Mi pedig nagymenő divatdívaként láthatjuk viszont, egészen addig, amíg el nem rabolják régi barátnőjét, Miss Amerikát és annak pipogya ügynökét, kiszabadításukhoz pedig már nem elég a PR-mosoly. Segítségként Gracie kap egy keményfejű kolleganőt (Regina King - A közellenség, Ray), akadályként pedig egy undok FBI-főnököt (Treat Williams - Hair, Fantom). 
 
Persze nem kell hasra esni, a kezdés kifejezetten gyenge, és ahogy a túl hosszúra nyújtott filmeknél lenni szokott, itt is többször hisszük, hogy már vége van, aztán mégse. De akadnak jó poénok bőven, különösen a két főszereplő közt, hiszen az indulatkezelési problémákkal küzdő fekete ügynöknőt alakító Regina King egyenrangú partnere a kissé fáradt Sandra Bullocknak, és furcsa módon jót tesz a filmnek, hogy nem is próbálnak jó csajt csinálni belőle. Annak pedig kifejezetten örültünk, hogy kihagyták az első rész gennygóc Benjamin Brattjét, de sajnos Michael Caine sincsen. Van viszont helyette más, aki a vígjátékokban ma már kötelező vicces meleg divattervezőt hozza.
Vízer
2005.04.21
|
Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous
amerikai krimivígjáték, 115 perc, 2005
A félig csinos, félig trampli FBI-ügynöknő ismét a szépségbiznisz környékén kavar, hiszen ellopták a legjobb barátnőjét. Sandra Bullock megint horkant, és ismét fontos a világbéke!
Rendező:

John Pasquin

Színész:

Sandra Bullock
(Gracie Hart)

Regina King
(Sam Fuller)

Enrique Murciano
(Jeff Foreman)

Treat Williams
(Stan Fields)

Ernie Hudson
(Harry McDonald)

Heather Burns
(Cheryl Frasier)

Diedrich Bader
(Joel Meyers)

Treat Williams
(Walter Collins)

Abraham Benrubi
(Lou Steele)

Forgalmazza: InterCom

3D vetítések


Műsoron a TV-ben

Film+
 2019.10.27., vasárnap, 18:15
 2019.10.29., kedd, 16:45

LinkekFilm premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.