Kedvenc helyek

Dalok Harry Potterről

Két massachussettsi srác Harry and The Potters néven alapított zenekart, a nyáron pedig második nagylemezük is megjelenik, Voldemort Can't Stop The Rock címmel.
A 25 éves Pavement-rajongó Paul DeGeorge, és 17 éves öccse, Joe olyan számcímeket talált ki, mint Viktor Krum hiányzó ölelése, A tanárom egy vérfarkas, vagy Cornelius Caramel egy segg. Állításuk szerint nem a Harry Potter regények népszerűségét szeretnék kihasználni, hanem egyszerűen csak könyvekről írnak dalokat.

A könyvkiadótól és a film jogtulajdonosaitól független duó eddig főleg az Interneten tette közzé zenéjét, első turnéjukra idén júniusban kerül sor, az Egyesült Államokban. Ez egyébként nagyjából egybeesik a Harry Potter és a félvér herceg, a sorozat hatodik darabjának megjelenését megelőző promocióval (maga a könyv július 16-án jön ki).

Paul, az idősebb testvér a Billboard magazinnak azt is elárulta, hogy a Harry and the Potters "zenéje különbözik attól, amit a rádiók vagy az MTV játszik" és nem pusztán szlogeneket szeretnének gyártani, hanem "teljes személyiségüket beleadják dalokba".

(Intro)
2005.06.01
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.